Seesam Elukindlustus muutub FinLife'iks

Gert D. Hankewitz 24. august 2006, 11:09

Seesam Elukindlustuse emafirma Suomi Mutual Life Assurance Company otsustas ühendada Baltikumis ja Poolas tegutsevad tütarettevõtted FinLife"i nime alla.

Uus nimi viitab firma omaniku Suomi Mutual’i Soome päritolule ja firma tegevusalale. Seni on seltsid tegutsetud Baltikumis Seesami ja Poolas FinLife’i nime all.

Seesam Elukindlustuse juhatuse esimehe Erki Kilu sõnul annab Euroopa äriühingu registreerimine Eestis kinnitust nii Eesti soodsast ettevõtluskeskkonnast kui ka Seesam Elukindlustuse professionaalsest ja usaldusväärsest meeskonnast. Uuel firmal on ligi 250 töötajat ja üle 400 000 kliendi.

Ettevõtete ühendamine ei mõjuta klientide kehtivaid lepinguid ega nõua klientide poolt lisategevusi. Ettevõtete ühendamine ja Euroopa äriühingu registreerimine sõltub vastavate kinnituste saamisest riikide ametkondade poolt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing