ÄP 5 aastat tagasi: Suurim avalik aktsionär on Toomas Annus

ÄP 25. august 2006, 00:00

"130 miljonit krooni pole vähe, aga seda pole ka nii palju, et esimene olla," teatab suurimaks eraisikust börsiaktsionäriks osutunud Eesti suurima ehitusfirma Merko suuromanik Toomas Annus, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Annuse arvates on temast rikkamaid mehi vähemalt sadakond, võib-olla isegi kakssada. "No mine vaata Puki teed (kallis elamurajoon Pirital - toim.), seal on sada inimest, kes on maksnud maja ja mööbli eest kokku viis kuni kümme miljonit krooni ja kellest Äripäev mitte midagi ei tea," ütleb ta. Tegu ei olevat börsiässadega, vaid inimestega, kellel suurtes Eesti ettevõtetes suured osalused.

Annus leiab, et ehitusärist välja pole mõtet astuda. "On väga väike tõenäosus, et ma õpin midagi muud tegema paremini kui seda, mida ma praegu teen."

Hetkeseis: Äripäeva viimases Eesti rikaste TOP 500s oli Toomas Annus esikohal 1,484 miljardi krooniga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing