Nädala päike

ÄP 25. august 2006, 00:00

LHV läks kaheks, ebaseaduslike aktsiatehingutega seotud Rain Lõhmuse kätte jäid vähemkasumlikud üksused. Polegi päris tõsi, et Eestis ei mõisteta, et pettuse eest tuleb maksta usaldusega.

Juba Dostojevski ütles, et ilu päästab maailma. Kõige kauni imettegev jõud on leidnud tõestamist selgi nädalal. Klementi emafirma PTA võtab üle Läti ja Venemaa pesutootjad ja saab sellega 1,3miljardilise käibega ettevõtteks.

Teise pensionisambaga liitunute arv ületas poole miljoni inimese piiri. Eesti suutis seda, millest maailma heaoluriigid vaid und näevad: meie kodanik panustab ka ise oma pensionisse, mitte ei nõua vaid riigilt, et antagu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing