Romantikat ja teravaid elamusi komöödiafilmi võtmes

Christel Karits 25. august 2006, 00:00

Uus filminädal toob Eestimaa kinodesse midagi suhtekomöödia austajatele ja ühe teravaid elamusi pakkuva animakomöödia.

Täiesti teistsuguse romantilise komöödia "Lahkuminek" peaosades säravad "Pulmaküttidest" tuntud Vince Vaughn ja menusarja "Sõbrad" täht Jennifer Aniston. Nende kehastatud Gary ja Brook on jõudnud oma suhtes sellesse faasi, kus kõik väikesed veidrused, mis varem kalli inimese juures armsad tundusid, nüüd lihtsalt närvidele käivad. Ühel õhtul viib pisikese sõnavahetusena alanud tüli mõlemad äratundmiseni, et võib-olla neil siiski puudub ühine tulevik ning et mõlemal oleks õigem minna oma teed.

Olukorra muudab keerukamaks tõsiasi, et kumbki pole nõus välja kolima nende kenast korterist. Kõikvõimalikud sõbrad ja sugulased annavad sõdivatele pooltele nõuandeid, millest üks on hullem kui teine. Ent need sunnivad endisi partnereid katsetama tervet rida kavalaid plaane, mille eesmärgiks teise väljasöömine või tagasivõitmine.

Filmi režissöör on "Ei armastusele!" lavastaja Peyton Reed.

Animakomöödia "Majakoletis" on tootnud Hollywoodi veteranid, Oscari-võitjad Steven Spielberg ja Robert Zemeckis. Lugu räägib sellest, mis juhtub, kui lastel on väga palju vaba aega.

12aastasel DJ Waltersil on seda lausa liiga palju ja ta on võtnud pähe, et üle tänava asuva pahura vanamehe Nebbercrackeri majas toimub midagi väga imelikku. Lagunevasse hoonesse kaovad jäljetult pallid, kolmerattalised jalgrattad, mänguasjad ja lemmikloomad. Lisaks sellele ei oska keegi öelda, mis juhtus omal ajal proua Nebbercrackeriga?

DJ peas tekibki plaan, mille elluviimisel aitavad teda poisi parim sõber Chowder ning neile mõlemale meeletult meeldiv punapea Jenny. Üheskoos ületab kolmik tänava, astudes vapralt vastu majakoletises ootavale seiklusele.

Lavastas Gil Kenan. Film on inglise keeles eesti- ja venekeelsete subtiitritega. Ei soovitata alla 6aastastele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing