Rävala 8 kinnistu müük lükkus edasi

25. august 2006, 17:06

Täna taganes AS Wipestrex Grupp Rävala 8 ostuks tänavu 16. juunil esitatud pakkumisest, mis oli 420 miljonit krooni ning ostu-müügitehing jäi ära.

'Kuid Rävala 8 eelläbirääkimistega enampakkumisel esitas AS Wipestrex Grupp ka teise pakkumise, mis on keskkonnaministri poolt tunnistatud paremuselt kolmandaks,' selgitas Keskkonnaministeeriumi haldusosakonna juhataja kt Tiit Tamm. 'Arvestades seda, et kahest paremast pakkumisest on taganetud ning AS Wipestex Grupp andis ka täiendava tagatise summas 3,8 miljonit krooni, võttis keskkonnaminister täna, vastu AS-i Wipestrex Grupp 10. juulil esitatud pakkumise summas 380 miljonit krooni koos riigiasutuste 5-aastase rendiõigusega tänastel tingimustel.'

Pooled on kokku leppinud, et tehing toimub 31. augustil 2006.a.

Keskkonnaministeerium nõudis AS-ilt Wipestrex Grupp täna sisse 16.06.2006 tehtud pakkumise tagatise summas 31,5 miljonit krooni. Kokku on Keskkonnaministeerium seoses pakkumistest taganemistega sisse nõudnud 63 miljonit krooni, mida pakkujatele ei tagastata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing