Reinaas, Osolin ja Teimann müüsid oma meediaagentuuri

ÄP 28. august 2006, 00:00

Euroopa juhtivale meediafirmale Aegis Group plc kuuluv Aegis Media omandas sajaprotsendilise osaluse Eesti ühes edukamas meediaagentuuris Mediapool. Leping allkirjastati 27. juulil ning eelmisel neljapäeval vormistati tehing lõplikult.

Reinaasi sõnul oli müük seotud Mediapooli asumisega rahvusvahelisse ketti. "Endised omanikud jätkavad tegevust Meediapooli juures. Ega me kuhugi ära ei kao, vaid tegeleme edasi ettevõtte strateegilise juhtimisega," sõnas Reinaas.

Mediapool kannab juba nime Mediapool Vizeum ning ettevõtte tegevdirektori Raigo Piibari sõnul võimaldab liitumine Vizeumiga mitmekesistada Mediapooli pakutavaid teenuseid, saavutada veelgi paremaid meediaostuvõimalusi ja laiendada teenuse pakkumist Soome ja Rootsi.

"Kahtlemata on meil suur au kuuluda Euroopa juhtivasse ja käibelt suurimasse meediaagentuuride ketti Aegis Group, mis avab ka meie klientide jaoks mitmeid uusi võimalusi," selgitas Piibar. Meediaagentuur Vizeum on esindatud 18 Euroopa riigis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing