Üleöö Eesti päästjaks

Aivar Hundimägi 28. august 2006, 00:00

Täna on Riigikogu Keskerakonna ja Rahvaliidu fraktsiooni mõnel liikmel võimalik enda nimi ajalukku kirjutada. Piisab presidendivalimistel Ergma toetamisest. Nad saaksid kindlasti mitmesugustes foorumites ja parteijuhtide käest sõimata, aga kuuleks ka palju kiidusõnu. Mitmete valijate meelest oleks tegemist isamaa päästmisega. Seetõttu võib taoline käitumine anda positiivse tulemuse kevadistel valimistel. Ja enda käitumist saaks ülejooksikud põhjendada näiteks sellega, et nii teevad nad lõpu maksumaksja rahaga vallajuhtide ostmisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing