Eesti Raudtee avab Viru Keskuses fotonäituse

31. august 2006, 10:33

Täna avab Eesti Raudtee Viru Keskuses näituse, kus esitletakse raudtee teemalisele fotokonkursile „Railspotting2006” laekunud parimaid töid.

Näituse avamisel kuulutatakse välja võitja ja auhinnatakse parimaid osalejaid, teatas Eesti Raudtee. Firma avalike suhete juhi Priit Koffi sõnul üllatas fotokonkursi korraldajaid suur osavõtt – kokku laekus ligi 1200 tööd üle Eesti.

„Meile saadetud pildid võtsid heas mõttes täiesti sõnatuks. Inimestele on raudtee hinge läinud, igaühel on sellega seoses oma lugu, emotsioonid, mälestused,” rõõmustas Koff. „Täname kõiki, kes konkursil osalesid. Mõtleme juba samasuguse konkursi korraldamisele ka järgmisel aastal,“ lisas ta.

Railspotting 2006 zhürii esimees Jarek Jõepera leidis, et parimate fotode väljavalimine oli üsna keeruline. 'Pildistajad olid tabanud häid momente, emotsioone ja ilusat valgust - oli nii efektselt kihutavaid ronge, romantilisi loodusvõtteid, graafilisi rööpaid kui ka südamlikke hetki reisimisest. Üsna palju saadeti ka ajaloolisi fotosid perekonnaarhiividest.'

Konkursi võitja saab auhinnaks reisi Peruusse, kus talle korraldatakse rongisõit maailma kõrguselt teisel raudteel. Järgmised neli kohta saavad auhinnaks Fotoluksi kaupade kinkekaardi. Oma eripreemiad annavad välja Elektriraudtee ja Edelaraudtee.

Raudtee teemalise fotokonkursi „Railspotting2006” korraldas Eesti Raudtee koostöös Fotoluksiga, fotosid sai saata 12. juulist 14. augustini. Laekunud töid hindas 5-liikmeline žürii kooseisus Jarek Jõepera, Priit Koff, Toomas Tuul, Marek Reinaas ja Viljo Pettinen.

Näitus jääb avatuks 15. septembrini. Parimad tööd pannakse üles ka veebi (<#vt siit=http://www.fotoluks.ee/railspotting2006>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing