Jüri Ratas annab 5,5 miljonit krooni Tallinna tudengite kohtumispaiga loomiseks

Mariliis Pinn 31. august 2006, 10:24

Tallinn kavatseb aasta lõpuks 5,5 mln krooni eest renoveerida kõigile üliõpilastele mõeldud Tudengimaja, teatas Tallinna pressiteenistus.

Linna kavas on selle aasta lõpuks Tudengimaja valmis ehitada, milleks kohandatakse Raekoja plats 16 hoone. Hetkel toimub projekteerimine, septembris algavad ehitaja otsingud ja oktoobris võib juba ehitusega alustada.

„On igati normaalne, kui linnavõim ja üliõpilased teevad koostööd, olgu selleks siis järjekordsete Tudengipäevade korraldamine või juhul, kui riik lubab raha üliõpilastele ühiselamute ehitamiseks, ka seal finantseerimisega kaasa löömine,” ütles Ratas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing