Show Deluxe

Lennart Beat 01. september 2006, 00:00

Kontseptsioonalbum (duubel!) muusikalise suunaga kahe ilmasõja vahele? Süütu "Genie In a Bottle'iga" saavutatu kahvatus "Dirrty" pahelisusega ja läbimurdeks täiskasvanute meelelahutusse nii kavandatud oligi.

Aga kellele järsk pööre Mart Sanderi territooriumile? Ülimaitseka tulemuse järgi veel laiemale publikule. 2006 on Aguilera Las Vegase aasta ja meil on õnne selle tunnistajaks olla. Esimeses vaatuses näitavad mustad ässad, kuidas džäss, disko, hiphop jpm innovatiivselt lugude põhjadeks segada, sinna kaasaegne valge vokaalkultuur sobitada ning popi piiridesse jääda. Teine osa on Linda Perry ("Beautifuli" looja) traditsioonilisemate võtete päralt ja oleks ka iseseisva väljaandena tõsiseltvõetav CD. Orkestrisalvestuste tase teeks iga kolleegi kadedaks. Suurim au jääb siiski Christinale, kel on absoluutselt kõik popikuninganna tiitliks. "Back To Basics" on võimas plaat tema enda pärast. Produtsendid palkas Christina ise, mitte vastupidi. Ta on kõigi palade kaasautor ja nende nõrgad kohadki on avameelselt isiklikku laadi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:41

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing