Intel võib juba teisipäeval teatada kuni 10% töötajate koondamisest

01. september 2006, 11:31

Intel võib juba teisipäeval, päev pärast tööpüha, teatada kuni 10% töötajate koondamisest, vahendab Reuters ühe tehnoloogiaveebilehel olevat uudist.

Augusti algul võttis Intel ette kolme kuu pikkuse oma operatsioonide ülevaatamise, säästmaks miljard dollarit aastas ja muutumaks konkurentsivõimelisemaks AMD suhtes. Analüütikute sõnul valmistub ettevõte peaaegu kindlalt oma 100 000 töötaja suuruse töötajaskonna vähendamiseks. Viimastel nädalatel on kasvanud spekulatsioonid selle üle, millal teatatakse koondamistest ning kui suures mahus koondatakse.

Inteli pressiesindaja Chuck Mulloy keeldus News.comi uudist kommenteerimast.

Wall Streeti analüütikute varasemate prognooside kohaselt võidakse koondada mõni tuhat kuni 16 000 töötajat.

Ettevõtte juht püüab taastada Inteli kasvu. II kvartalis kukkus Inteli kasum 56 protsenti. Juulis koondas Intel tuhat mänedžeri, mis oi ettevõttes suurim tööjõu vähendamine viimase nelja aasta jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing