Ober-Hausi uus juht Taavi Ojala ei usu kinnisvarahindade langusesse

01. september 2006, 14:01

Ober-Hausi uus juht Taavi Ojala ei usu kinnisvarahindade langusesse, küll aga hinnatõusu aeglustumisse veel selle aasta jooksul.

<b>Milline on Teie nägemus Eesti kinnisvaraturust? Millised suuremad muutused võivad toimuda veel selle aasta jooksul Eesti kinnisvaraturul? Millises piirkonnas võib oodata kiireimat kasvu?</b>
Muutuseid kindlasti tuleb. Mina isiklikult ei usu kinnisvarahindade langusesse, pigem pidurdumisse. Selle aasta lõpuks peaks igas kinnisvarasektoris suur hinnatõus aeglustuma. Kindlasti aeglustub ka linnaäärsetes piirkondades hindade suur tõus, samuti mägede korterites.

<b>Mis tingis Teil ametikoha vahetuse? Kus Te viimati töötasite ja miks Ober-Hausi kasuks otsustasite?</b>
Eelmine töökoht oli finantseerimise osakonna kliendisuhete direktor Hansapangas. Võtsin Ober-Hausi pakkumise vastu eelkõige väljakutse pärast. Iseenesest on ju ka valdkond sama, võibolla vaid veidi teise nurga alt.

<b>Mida Teie teeksite oma ametiajal teisti kui endine Ober-Haus kinnisvara tegevdirektor Hindrek Leppsalu? Kas on plaanis suured ümberkorraldused?</b>
Hetkel ei oska seda veel kommenteerida, sest olen tööl alles esimest päeva. Muutusi tuleb teha siis, kui nendeks on konkreetsed vajadused. Iseenesest Hindrek Leppsalu on Ober-Hausi väga hästi juhtinud. Hetkel on ka majandustulemused piisavalt head. Oskan sellele küsimusele täpsemalt vastata mõne aja möödudes.

<b>Millised on plaanid uuel aastal?</b>
Hetkel üritame hoida oma liidripositsiooni kinnisvaraturul. Samuti on plaanis erinevad laiendused. Kuna minu eelnev töökoht oli Hansapangas, siis kindlasti võtame mõningaid süsteeme üle ka Hansapangalt. Kindlasti tuleb firmale kasuks ka minu varasem sealne finantseerimisosakonna kliendisuhete töö.
<pilt2#fotod/Inimesed/Inimesed_O/taavi_ojala3raul_229296.jpg#400#600#Ober-Hausi uus juht Taavi Ojala.>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing