Sügis pakub ehitusmesse ka naabrite juures

Teet Reier 04. september 2006, 00:00

Pärast suvist suhtelist vaikust saavad septembri saabudes messikorraldajad taas hoo sisse. Erialaseid messe jagub üle maailma nii ehitajatele, materjalitootjatele, aiakujundajatele kui ka sisustajatele.

Lähinaabrite juures toimuvast tasuks ära märkida 13.-16. septembrini Peterburis toimuv Baltic Build, mida korraldab rahvusvaheline kontsern ITE Group PLC koostöös Venemaa partneriga Primexpo Peterburis Lenexpo messikeskuses.

Korraldajate sõnul jaguneb tänavune väljanäitus kokku kaheksaks allosaks: Building & Construction - üldehitusmaterjalid, ehitustehnika; Hardware & Tools - tööriistad, rauakaubad; Windows & Doors - aknad, uksed; HeatVent - kütte-, kliima-, ventilatsiooni- ja külmatehnika, energeetika; Interiors - siseviimistlus, põrandakatted, mööbel, sisekujundus; Decotex - kodutekstiil, seinakatted; Ceramic & Stones - keraamilised plaadid, kivitooted; Santechnika & Bathroom Furniture - sanitaartehnika, liidesed, vannitoatarvikud, vannitoamööbel.

Eelmisel korral eksponeeris messil 470 ettevõtet 25 riigist ning üritust väisas 37 000 erialakülastajat.

Samuti tasub külastada ka 4.-7. oktoobrini Helsingi messikeskuses toimuvat Finnbuildi ehitusmessi, mida korraldatakse iga kahe aasta järel, alates aastast 1974. Aastal 2004 oli messil end tutvustamas 587 eksponenti, nende seas ka mitmeid Eesti firmasid, ning messi külastas ligi 50 000 erialainimest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing