ETV uurib peatselt jooksma hakkava krimisarja lekkimist

04. september 2006, 14:17

Peagi jooksma hakkava krimisarja pilootosa lekkis seni teadmata allikatest failivahetusprogrammidesse ja ftp-serveritesse, ETV uurib juhtunut.

ETV teatel on tegemist kahetsusväärse sündmusega, juhtunut selgitavad hetkel nii ETV kui tootjafirma Balti Video.

Lekkinud krimisarja “Ohtlik lend” versioonide näol pole tegemist ETVs linastuva reaalse esimese osa versiooniga, lisas ETV. Vaatamata sellele on planeeritud õrrituskampaania ning sellega seoses ka üllatusefekt rikutud.

“Ohtliku lennu” produtsendi Raivo Suviste nimetas toimunut piraatluseks. “Selline piraatlus – aga muud sõna siin kasutada ei saa, on Eestis minu andmetel siiani olnud suhteliselt tundmatu nähtus ning iseloomulik pigem Hollywoodile, kus filmid enne ametlikku esilinastust lekivad ning levivad internetis ammu enne esilinastust,” märkis Suviste.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing