PM: Lennufirmad teevad sügisesi soodustusi

04. september 2006, 07:54

Pea kõik suuremad lennufirmad peibutavad sügise eel madalhooaja saabudes inimesi tavalisest pea poole odavamate piletitega nii Euroopasse kui ka kaugemale.

Praegu on käimas Estonian Airi, Easyjeti, Finnairi ja Poola lennukompanii LOT sügiskampaaniad. Tavapäraselt on sügiseselt soodsate pakkumistega välja tulnud ka Lufthansa ja SAS ning ka British Airways. Kuigi neist viimane Tallinna ei lenda, on eestlastele soodsaid hindu pakutud algusega Riiast, kirjutab Postimees.

Sügiseste kampaaniate raames pakutakse harilikult soodushindu reisidele kuni aastavahetuseni, sest see on lennunduses üks madalhooaeg ning nii püütakse inimesi ka selleks ajaks reisima meelitada. Kuid on ka erandeid, näiteks LOTi lennupakkumised kehtivad kuni märtsi lõpuni.

Teisipäeva keskööni kestva Easyjeti kampaania raames müüakse seitse miljonit piletit 30protsendilise allahindlusega. Lennata saab nendega suvalisse sihtpunkti kuni novembri lõpuni.

Estonian Air teeb selle nädala lõpuni allahindlusi pea kõigile oma lendudele. Firma turundusjuhi Maris Kivi sõnul on kõige suuremad allahindlused Brüsseli, Oslo ja Kiievi liinidel. Teiste marsruutide puhul müüakse tavapärasest enam kõige madalama hinnaklassi pileteid.

'Püüame inimesi harjutada varem oma lendamisele mõtlema ja pileteid broneerima,' rääkis Kivi. 'Loomulikult mõtleme sellelegi, kuidas ajaks, mil lendajaid on vähem, lennukeid paremini täita.'

Finnairi Eesti esinduse müügijuhi Ilona Kbejani sõnul on nemad tänavu läinud seda teed, et teevad neli kuni seitse sooduspakkumist igal nädalal ning lühiajalist, kuid suurema ulatusega soodusmüüki lähiajal ei tule.

'Oleme pikendanud Soomes tehtavad sooduspakkumised Tallinnani, et ka eestlastele paremaid hindu pakkuda,' põhjendas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing