SLÕL: Kilk premeerib vaksali süütaja leidjat 50 000 krooniga

04. september 2006, 08:22

Tartu raudteejaama omanik Rein Kilk pakub info eest, mis viib vaksali tõenäolise süütaja tabamiseni, vähemalt 50 000kroonist preemiat.

Ärimees Rein Kilk pakkus preemia välja laupäevases Kuku raadio 'Keskpäevatunnis'. Tõenäolise süütaja leidmiseni viivaid vihjeid võivad inimesed anda politseile, raadiotele, telekanalitele või otse temale, kirjutab SL Õhtuleht.

Kui palju on neid 24 tunniga laekunud? 'Midagi juba nagu oleks,' ütles Kilk eile. 'Mõned näpunäited on. Aga loodan, et neid tuleb juurde ning asjad liiguvad edasi.'

Kilk tahab, et võimalik süütaja (süütajad) tabataks kiiresti. Vastasel juhul teevad nad Tartus ja selle ümbruses suurt kahju. Ärimees arvab, et linnas võib tegutseda koguni sarisüütaja. 'Juulis oli suurpõleng Tarmeko puutöökojas ning põhjus oli süütamine. Loogiline on aga, et hulle ei saa olla ülemäära palju ühe korraga,' räägib Kilk.

Tema sõnul annab ta kõik laekuvad vihjed edasi politseile. Ise ta järeldusi tegema ei hakka, sest ei pea ennast Meisterdetektiiv Kalle Blomkvistiks või Sherlock Holmesiks. Loomulikult võib saada 50 000 krooni ka head tööd teinud politseinik. Siis võib summa minna jagamisele või hoopis suureneda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing