Koger plaanib koos linnaga Premia jäähalli laiendusse investeerida 80 miljonit krooni(täiendatud)

05. september 2006, 14:32

Koger Partnerid omanik Andres Koger kavatseb linna abiga Premia Jäähalli laiendamisse investeerida 80 miljonit krooni.

Peale põhiinvestori Koger Partnerid on väiksemate osadega Jäähalli aktsionärid ka Tiina Mõis ja advokaadibüroo omanik Maire Arm.

Koger arutas Jäähalli laiendamise teemat täna ka Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineniga.

'Jäähalli laienduse investeering on suurusjärgus 80 miljonit krooni. Tänaseni on jäähalli omanikud noorte sportimist suuresti toetanud. Kuid sellises suurusjärgus investeeringut me ilma linna toeta endale lubada ei saa,' lisas Koger.

Vaadati üle detailplaneering ning arutati jäähalliga seonduvaid küsimusi.
'Arutasime kohtumisel Kaia Jäppineniga Jäähalli laienemise küsimust. Samuti linna toetust Premia jäähallis tegutsevatele noortele iluuisutajatele ja hokipoistele,' lisas Koger. Täna on jäähalli omanikud linna noorte tegevust sponsoreerinud.

Varasemas Äripäeva artiklis toodi välja uue hotelli ehitamise võimalikkus Premia jäähalli juurde. Tegelikult plaanitakse detailplaneeringu kinnitamisel sinna juurde ehitada vaid majutusasutus. ' Eraldi hotelli ehitada me pole kunagi plaaninud. Majutusasutus võiks olla pigem lisaväärtus, kus noored sportlased saaksid sporti tehes peatuda. Meie eesmärgiks on ikka ehitada korralik jäähall, ' lisas Haabersti jäähalli tegevjuht Rein Sokk.

<pilt2#fotod/Tegevusalad/Sport/naistehoki54_205761.jpg#600#389#Naiste jäähoki trenn tänavu märtsis Premia jäähallis.>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing