Kuidas sina moosi s? Imen k?ga

Kristina Traks 06. september 2006, 00:00

Kohaliku toidu andunud tarbijana jälgin ikka, kuidas edeneb me riigi võimsaim reklaamikampaania Eesti Toit. Suur oli minu üllatus, kui avastasin sellesinase kampaania koduleheküljelt www.eestitoit.ee vägagi omapärast informatsiooni Eesti toidukraami kohta. Küsitlusele "Kuidas sina moosi s?" on võimalik vastata näiteks "K?ga imen", "Imen k?ga" või "K?moosid k?de roogadega".

Veel tahtsin teada, mis on siis tüüpilised Eesti toidud, ning palun, need on selle lehekülje andmeil järgmised: s????????2ir, V?????????2i (eriline rasvaprotsent, madalama rasvasisaldusega), V?????????2i ja taime?????????2li segu ning J?????????¤?????????¤tis. Nii et head isu!

Ah jaa, selle informatiivse kodulehekülje haldamine ainuüksi sel aastal maksab 600 000 maksumaksja krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing