Telema uueks juhiks sai Maiko Kalvet

Annika Matson 06. september 2006, 12:51

Septembrist asus Telema tegevdirektorina tööle Maiko Kalvet, teatas ettevõte.

Viimased kuus aastat töötas Kalvet (33) Elionis. Seal vastutas ta algselt hot.ee ja NETI arendamise eest, siis aga juhtis aastaid kogu internetivaldkonda alates internetiühendustest ning lõpetades DigiTVga. Varem on Kalvet juhtinud digitaalse meedia agentuuri Clearfield Design ja olnud projektijuht Ariko Reservis. Kalvet on lõpetanud EBSi rahvusvahelise ärijuhtimise eriala ning läbinud Tallinna Pedagoogikaülikoolis organisatsiooni käitumise eriala magistriõppe.

Telema juhatuse esimehe Toomas Veersoo sõnul on ettevõtte kiire areng ja klientide arvu kasv toonud kaasa vajaduse lisajõu järele. Kuna ees ootab kiire laienemine nii Eestis kui ka lähivälismaal, on oluline, et firmat juhiks värskete ideedega, valdkonda hästi tundev juht väljastpoolt organisatsiooni.

'Täna on Telemal tähelepanuväärne turuosa Eesti jaekettide ja tarnijate äridokumentide elektroonilises vahenduses. Tihenevas konkurentsis tuleb meil enam tähelepanu pöörata nii klientide teenindamisele välisturgudel kui ka uute ärivõimaluste ülesehitamisele. Usume, et Kalvet on selleks õige inimene. Hindame tema pikaajalist juhtimispraktikat ning kogemusi internetiteenuste valdkonnas,' rääkis Toomas Veersoo Telema uuest tegevdirektorist.

Ettevõtte senine juht Toomas Veersoo, kes on juhtinud Telema tööd aastast 2000, jätkab juhatuse esimehena ning keskendub äri- ja teenuste arenduse juhtimisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing