Tallinna linnavolikogus loetakse hääli

07. september 2006, 15:54

Hetkel toimub Tallinna linnavolikogus valijameeste esimese vooru hääletus.

Eelnevas sõnavõtus ütles volikogu opositsiooni Reformierakonna liige Keit Pentus, et Keskkerakond võiks oma kanditaatide kõrval üles seada ka opositsiooni liikmeid. Keskkerakond seda siiski ei teinud ja üles seati valijameesteks Keskkerakonna ja Rahvaliidu liikmed: Toomas Vitsut, Elmar Sepp, Margarita Tšernogorova, Leonid Mihhailov, Rein Ratas, Tarmo Lausing, Oksana Kostina, Natalja Vaino, Erika Salumäe ja Peeter Mardna.

Keit Pentuse sõnul näitab Keskerakonna selline käitumine poliitilist kultuuri, seega üllatav selline käitumine pole. Keskkerakonna liige Tarmo Lausing ütles oma sõnavõtus, et tegelikult võiks paar häält ka opositsioon saada. Pentuse sõnul oli seda enam huvitav kuulata, kui ette loeti vaid Keskerakonna liikmete nimed valijameeste kandidaatidena.

See, kuidas valijamehed lõplikult 23.septembril valivad on Pentuse sõnul siiski iga valijamehe enda otsus ja ta loodab, et presidenti valitakse, siiski enda tõekspidamiste järgi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing