Nädala äike

ÄP 08. september 2006, 00:00

Kümnest Tallinna linna valijameeste kohast kõik 10 läksid Arnold Rüütli toetajatele. Avalikku arvamust arvestades jääb suur osa tallinlasi esindamata, sest mitte kõik pealinlased ei ole Rüütli teist korda presidendiks saamisest huvitatud.

Mandri ja saarte vahelist praamiühendust korraldades on Vjatšeslav Leedo näidanud end ettevõtjana, kes oskab riigiga äri ajada. Kas ühisfirma Tallinna linnaga annab märku, et nüüd alustab Leedo jahti Tallinna maksumaksjate rahale?

Endine Hansapanga juht Indrek Neivelt seadis kahtluse alla Eesti Panga vajalikkuse, sest viimane ei tee midagi laenubuumi ohjeldamiseks. Jumal tänatud, et midagi ei tehta, inimesed saavad vähemalt soodsalt laenu võtta ja uusi kodusid rajada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing