Arco Vara kasum veidi kahanes esimesel poolaastal

Annika Matson 08. september 2006, 09:08

Arco Vara esimese poolaasta puhaskasum oli 40 miljonit krooni, teatas ettevõtte. Mullu samal ajal oli puhaskasum 43 miljonit krooni.

Emaettevõtte omanikele kuuluvaks konsolideeritud puhaskasumiks kujunes 40 miljonit krooni võrreldes 38 miljonit krooniga eelmisel aasta esimese kuue kuuga.
Ettevõtte müügitulu moodustas kokku 200 miljonit krooni võrreldes eelmise aasta 226 miljoni krooniga.
Arco Vara on Baltimaade juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, firma esindused asuvad Baltimaade 13 piirkonnas, lisaks ka Ukraina pealinnas Kiievis ning Bulgaarias, Sofias. Grupis töötab kokku üle 300 inimese. Arco Vara on teostanud mitmeid mahukaid elu- ja ärikeskkondade arendusprojekte, toonud edukalt turule kaks kinnisvarafondi ning teostanud muid suuremahulisi kinnisvarainvesteeringuid kõikjal Baltikumis. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing