28. november tuleb anda töö- ja koolivabaks päevaks

Mati Feldmann 11. september 2006, 00:00

Tuleb ju sel päeval, teisipäeval, maailma inimene nr 1 George W. Bush Tallinna. Maapealne liiklus on Tallinnas niikuinii halvatud, kuidas inimesed tööle või lapsed kooli jõuavad, pole ilmselt kõrgete võimukandjate mure. Ilmselt ümbritsetakse kesklinn politseilintidega, inimesed kobatakse metalliotsijatega läbi ja lastakse politseikoertel üle nuusutada. Kesklinna kauplused võib rahumeeli sulgeda, sest nagunii sinna keegi ei pääse. Lennukid sel päeval tõenäoliselt ei maandu ega tõuse õhku. Ei tea, kas laevadki väljuvad, ja kuidas üldse sadamasse või lennuväljale pääseda.

Kui Tallinn on saadetud sundpuhkusele, miks peaks ülejäänud Eestigi töötama. Istugem siis solidaarselt kodus teleri ees ja oodakem messia saabumist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing