Mart Relve: lennundus on valdkond, kuhu jäädakse kas väga kauaks või lahkutakse vara, vahepealseid variante pole

13. september 2006, 14:08

Estonian Airi lahkuv asepresident Mart Relve ütles, et lennundus on valdkond, kuhu jäädakse kas väga kauaks või lahkutakse vara, vahepealseid variante pole.

'Lennundus on selline valdkond, et kui inimene siseneb sellesse, siis on kaks varianti: ta jääb sinna kas väga pikkadeks aastateks või ta liigub edasi, lennunduses ei ole vahepealset varianti,' ütles Relve täna. 'Mulle tundub, et ma tahaks ka kombata neid võimalusi ja väljakutseid, mis elu on mulle pakkunud.'

Samas jättis Relve ka ütlemata, kas tal on uus töökoht juba valmis vaadatud:
'Sellest on kindlasti ebakorrektne praegu rääkida, ma olen ikkagi kuni 16. oktoobrini veel Estonian Airi asepresident, sellest ma rääkida ei taha,' ütles Relve.

Pikemalt loe juba homsest Äripäevast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing