Seesam hüvitas augustis 22,9 miljoni krooni eest kahjusid

13. september 2006, 09:12

Augustis hüvitas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS 1719 kahjujuhtumit kogusummas 22,9 miljonit krooni, teatas ettevõte.

Kokku registreeris kindlustusselts augustikuu jooksul 1665 uut kahjujuhtumit. Kahjujuhtumite arv võrreldes eelmise aasta augustiga on kasvanud 42%, peamiselt liikluskindlustuse ja vabatahtliku sõidukikindlustuse juhtumite sagenemise tõttu.

Augusti jooksul kogus selts 47,1 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 19,8% rohkem kui eelmise aasta augustis. Kuu maksetest 28 miljonit laekus vabatahtlikust sõidukikindlustusest, 9,1 miljonit liikluskindlustusest ja 5,5 miljonit ettevõtte- ja koduvarakindlustusest.

Kokku on Seesam kaheksa kuuga kogunud preemiaid 379,2 miljonit krooni, mis võrreldes möödunud aasta sama perioodiga on 30% rohkem. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtliku sõidukikindlustuse, liikluskindlustuse ja koduvarakindlustusega.

Finantsinspektsiooni statistika põhjal moodustab Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse ASi turuosa aasta seitsme kuu kokkuvõttes 18,4%. Kahe aastaga on Seesam turuosa märkimisväärselt kasvatanud – 5 protsendipunkti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing