Algavad koolitused laste kaubitsemise vastu võitlejaile

14. september 2006, 12:23

Täna ja homme toimuvad Vilniuses esimesed koolitused inimestele, kes tegelevad laste kaubitsemise vastu võitlemisega ja kaubitsemise ohvriks langenud lastega.

Esimene kahepäevane üritus keskendub laste kiirele abistamisele, pakkudes turvalist peatuspaika, teraapiat ja motivatsioonitööd. Töö toimub peamiselt töögruppides ja positiivse praktika vahetamise kaudu, et selle ala parimaid tehnikaid harjutada ning neid edasi arendada.

Programm toob kokku psühholoogid, arstid ja sotsiaaltöötajad seitsmest Läänemere-äärsest riigist: Eestist, Lätist, Leedust, Poolast, Venemaalt, Rootsist ja Taanist. Lisaks osalevad spetsialistid Valgevenest, Moldovast ja Ukrainast.

Eesti on Läänemeremaade Nõukogu juures tegutseva riskilaste töörühma (The Working Group for Cooperation on Children at Risk) liige ja selle koostöö raames tegutsetakse ka lastega kaubitsemise vastu. Koolitust toetab Euroopa Liit läbi Daphne programmi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing