Kuusakoski: maksuamet on meilt Palermo Grupi kohta pikalt pabereid küsinud

Gert D. Hankewitz 14. september 2006, 13:28

Maksupettuses kahtlustatavalt Palermo Grupilt metalli ostnud Kuusakoski juhi Ilmar Jõgi sõnul on maksuamet neilt grupiga seotud tehingupabereid võtmas käinud.

'Tegemist on nii-öelda firmaga, kes on endale suurte ettevõtetega tehingutest teinud käivet ja sellelt jätnud maksmata käibemaksu,' sõnas Kuusakoski juht Ilmar Jõgi. Mehe sõnul kestab maksuameti uurimine juba üle aasta, mille jooksul on tema firmastki käidud Palermo Grupiga tehtud tehingute kohta käivaid pabereid võtmas.

Samas kinnitas mees nagu ka N-Terminaal Hulgi juht, et enne Palermo Grupiga tehingute tegemist kontrolliti firma taust üle ja sellest midagi kahtlast ei leitud. 'Kui nemad ei maksa oma käibemaksu ära, siis ei saa meie sinna ju midagi parata,' lisas Jõgi ning lisas, et nemad maksavad oma maksud ära nagu ette nähtud.

'Nemad müüvad meile metalli ja meie maksame neile selle eest raha, millelt nemad jätavad käibemaksu maksmata,' sõnas Jõgi täpsustades, et kuigi ta tehingute täpset summat ei tea, jääb see kuhugi alla kümne miljoni krooni kanti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing