Ministeerium saatis Savisaare eralennukiga Leetu

Mariliis Pinn 14. september 2006, 09:50

Tihedalt sisustatud ajakava tõttu käis majandus- ja kommunikatsiooniminister Edgar Savisaar läinud neljapäeval töökohtumisel Vilniuses eralennukiga.

Kell neli pärastlõunal väljunud ja mõni minut pärast südaööd Tallinna naasnud väikelennukit piloteeris ministeeriumi lennundus- ja merendusosakonna juhataja asetäitja Tõnis Lepp, kirjutas Eesti Ekspress.

Lennuk Beachcraft Bonanza renditi Paljassaares asuvalt firmalt Baltic Marine Group, mille põhitegevus on diiselmootorite ning laevade hooldus ja remont.

'Lennuki omanik esitab arve lennuki kasutamise eest ministeeriumile,' teatab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete juht Anu Hallik-Jürgenstein, kelle sõnul arve pole veel saabunud, aga jääb samasse suurusjärku liinilennu hindadega.

Pressiesindaja sõnul kasutas minister eralendu aja kokkuhoiu eesmärgil. 'Visiiti planeerides leiti, et nii on optimaalseim lahendus. Minister oli neljapäeval valitsuse istungil, millele järgnes kabinetinõupidamine, kus räägiti raudteel toimuvast. Minister ei saanud puududa ei raudtee arutelult ega Vilniuse kohtumistelt.'

Vilniuses toimus 29. Balti riikide transpordiministrite kohtumine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing