Siffi firma ostis maksupettuses kahtlustatavalt ettevõttelt 700 000 krooni eest kütust

Gert D. Hankewitz 14. september 2006, 12:05

Endel Siffile kuuluv N-Terminal Hulgi ostis 3 aasta jooksul Ekspressi andmeil maksupettustes kahtlustava Dmitri Teslenko firmalt 700 000 krooni eest kütust.

'Oleme kolme aasta jooksul vahetevahel Palermo Grupilt kütust ostnud ja selle edasi müünud,' kinnitas N-Terminal Hulgi juht Valeri Urb, kes enda sõnul ootab hetkel härra Siffi saabumist, et temaga asjast rääkida. 'Artiklis on kirjas, et maksuamet uurib, aga minu poole pole keegi pöördunud,' ütles Urb ning kinnitas, et ükski teine ametiasutus pole ka asjast seonduvalt kontakteerunud.

Küsimusele, miks sellise firmaga tegemist tehti, vastas Urb, et ta jälgis Palermo Gruppi krediidiinfost, aga sealt midagi kahtlast välja ei tulnud. 'Eks ma ostan kütust sealt, kust on odavam,' sõnas Urb.

Palermo Grupp kuulub politsei poolt tagaotsivale Dmitri Teslenkole aka Dim Lucky"le, kes omab äriregistri andmeil veel osaühinguid Cicilia Grupp ja Moe Kütus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing