Tark & Co advokaadibüroo laienes kolme inimese võrra

14. september 2006, 10:24

Augustis liitus Tark Co kollektiiviga kaks uut juristi – Olger Marjak ja Risto Hübner.

Partnerina naasis büroosse vahepeal Finantsinspektsioonis töötanud Kilvar Kessler.

Uute töötajate näol on tegemist kogenud juristidega, kelle kompetentsi kuuluvad peamiselt äri-, finants- ja haldusõigus, teatas advokaadibüroo.

„Mul on väga hea meel, et Tark ja Co kollektiiviga on liitunud kolm kogenud juristi, kes toovad avalikus sektoris töötamise kogemusega kaasa meile kindlasti uusi ning värskeid mõttesuundi,“ sõnas üks partneritest Aare Tark.

„Tark Co advokaadibüroo kollektiiviga liitumine on minu jaoks uus ja huvitav väljakutse, kuna Tark Co on üks vähestest advokaadibüroodest, kus saab võimalikult igakülgselt rakendada oma varasemaid teadmisi eelkõige äri- ja majandusõiguse valdkonnas,“ märkis jurist Risto Hübner.

Jurist Olger Marjaki sõnul mõjutas tema otsust Tark Co büroo kasuks tugev, entusiastlik ja asjatundlik meeskond ning võimalus tegeleda mitmekesiste ja huvitavate projektidega.

Olger Marjak on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning töötanud varem Justiitsministeeriumis ja teistes riigiasutustes juristina. Risto Hübner on lõpetanud Rootsis Stockholmi Ülikooli ja Concordia Rahvusvahelise Ülikooli õigusteaduskonna ning täiendanud ennast Eesti Diplomaatide Koolis. Risto Hübneri varasem töökogemus pärineb erapraksisest ning Riigikogu Kantseleist.

Tänase päeva seisuga on Tark ja Co advokaadibüroos üle 30 töötaja. Partnerite hulka kuuluvad Aare Tark, Risto Vahimets, Hannes Vallikivi ja Toomas Taube. Lähiajal on advokaadibürool plaanis töökollektiivi veelgi laiendada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing