"WAPrus" on Tele2 uus venekeelne mobiiliportaal

Mariliis Pinn 14. september 2006, 10:38

Tegu on esimese venekeelse mobiiliportaaliga Eestis, mis on oma ülesehituselt sarnane eestikeelse 'Go Live!’iga,' teatas Tele2.

Tele2 avas 14. septembril venekeelse mobiiliportaali 'WAPrus', millega saab internetipanga tehinguid sooritada, uudisteid lugeda ja helinaid, mänge, taustapilte jms. mobiili laadida. Lisaks saavad kliendid vaadata Tele2 kliendiinfot, sealhulgas oma jooksva kuu saldoinfot.

Sisuteenuste pakkumise osas teeb Tele2 koostööd Infoniga, Venemaa ühe suurima sisuteenuste pakkujaga.

'Tele2-l on rohkem kui pool miljonit klienti, kelle seas palju vene keelt rääkivaid inimesi. Soovime pakkuda neile võimalust kasutada emakeelset mobiilse interneti keskkonda,' rääkis Tele2 äriklientuuri ja sisuteenuse direktor Andres Jõesaar.

Mobiiliportaali 'WAPrus' saavad kasutada kõik Tele2 mobiiltelefoniteenuse kliendid. Venekeelsesse mobiiliportaali pääseb läbi Tele2 'Go Live!’i' (wap.tele2.ee) või sisestades mobiiltelefoni internetiteenuste menüüs otsinguaknasse aadressi waprus.tele2.ee.

Tele2 oli ka esimene eestikeelse mobiilse interneti keskkonna looja, avades 'Go Live!' portaali 2004. aasta märtsis.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 31 miljonile kliendile 22 riigis. Eestis on Tele2-l enam kui 500 000 mobiiliklienti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing