Nädala päike

ÄP 15. september 2006, 00:00

Eesti majanduskasv võib olla maailma kiireim. Selle pluss on nii see, et meie jõukus kasvab, kui see, et info sellest maailma meedias on reklaam Eestile, mis aitab hoida Eestit konkurentsis teiste riikidega investeeringukohti otsiva raha pärast.

FEBi suuromanikud Urmas Sooaluste ja Toivo Jalakas müüsid nädal tagasi ettevõtte 200 miljoni krooni eest rootslastele. Omanikud tegid eduka tehingu. Teisalt - jälle on üks Eesti firma läinud välismaalaste kätte…

Tõusurekordeid teinud nafta hind langeb tänu mitmele õnnestunud poliitilisele lahendusele Lähis-Idas. Meie tunneme seda omagi rahakotis - toornafta hinnalangus on toonud alla, 13 krooni ringi, ka bensiini hinna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing