EPL: Aafrikat mürgitanud tanker sai loa Paldiskist lahkuda

18. september 2006, 09:28

Keskkonnainspektsioon ei leidnud laeva kontrollimisel ühtki rikkumist.

Eelmisel reedel Paldiski sadamasse jõudnud tanker Probo Koala, mille mürgine last võis Elevandiluurannikul tappa augustis kuus ning põhjustada tuhandete inimeste haigestumise, võib rahulikult edasi sõita, kuna mingeid keskkonnarikkumisi alusel ei tuvastatud, kirjutas Eesti Päevaleht.
“Mingeid jäätmeid laev siin ära ei andnud, kõik jäätmetega seotud dokumendid olid korras ning midagi seadusevastast ei leitud,” sõnas keskkonnainspektsiooni avalike suhete nõunik Leili Tuul. “Mingit ametlikku kahtlust laeva suhtes pole, kuid kuna laeva vastu tekkis rahvusvaheline huvi, olime valvel ja valmis alust kohe kontrollima.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing