EPL: Maksumärgita alkoholi müüakse tavapärasest tunduvalt odavamalt

18. september 2006, 09:41

Maksumärgistamata kanget alkoholi võib müüa tänavuse aasta 30. septembrini.

Suuremas valikus odavamaks hinnatud alkoholi leiab väiksematest poodidest, suured kauplused on oma maksumärkideta napsidest juba peaaegu lahti saanud. Alla on hinnatud põhiliselt kanged ja kallid joogid, kirjutas Eesti Päevaleht.
'Meil on palju allahindlusi,' sõnas Rapla tarbijate ühistu Konsumi kaupluse juhataja. Tema sõnul on järel vähem müüdavad ja kallimad margid nagu viski või rumm. Viimati mainitut võib kauplusest leida ka 70 krooni tavapärasest odavamalt, keskmiselt on pudelilt maha võetud 10 kuni 20 krooni.
ASi Remedia müügidirektor Lia Kõiv märkis, et allahindlusi ongi nad rakendanud just väiksemates kauplustes. 'Aga oleme ka tooteid tagasi võtnud, eriti kui on selge, et kauplus neid enne 30. septembrit maha ei müü,' sõnas Kõiv.
Rimi kauplustes on tootespetsialist Priit Petersoni sõnul alles jooke, mille tarnijatega on koostöö lõpetatud või on kaubamärk läinud üle teisele sissevedajale.
Lisaks allahindlusele on kauplustel võimalik tagastada maksumärkideta joogid hankijatele, kes panevad neile maksumärgid külge.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing