Savisaare ja Reiljani vastased ootavad Ansipilt signaali koondumiseks

18. september 2006, 14:05

Isamaa ja Res Publica Liit kutsub Reformierakonda ning Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda tegema märtsivalimisteks koostööd.

Riigikogu Isamaaliidu fraktsiooni esimees Andres Herkel kirjutab homses Äripäevas, et koostöösignaal tuleks anda juba praegu, enne laupäevaseid presidendivalimisi, et ühiskond saaks selguse ja valijamehed orientiiri. Herkeli meelest peaks aga selleks üheselt mõistetav signaal tulema peaminister Andrus Ansipilt.

See oleks Herkeli sõnul ka sõnum valdadele ja volikogudele – kas Rahvaliidu ja Keskerakonna poliittehnoloogial, mis põhineb omavalitsuste läänistamisel, lastakse jätkuda? 'Valijamehe jaoks, kelle Rüütlile lubatud hääl on kohaliku koolikatuse või veevärgi garant, on just see otsustava tähtsusega võimusõnum. Samas on see sõnum avalikkusele: kas Eesti läheb edasi või tagasi?' kirjutab Herkel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing