Tunned endast viha ühiskonna topeltmoraali vastu, joo Tartu õlletehase spetsiaalõlut

19. september 2006, 10:13

A. Le Coq Tartu Õlletehas toob turule heleda õlu CUBA, mis mõeldud inimestele, kellele on vastumeelt silmakirjalikkus ja topeltmoraal ühiskonnas.

Soodsa hinnaga CUBA tuleb müügile nii 4% kui 7% alkoholisisaldusega ning on villitud 0,5 liitrisesse klaas- ning 2-liitrisesse plastikpudelisse. CUBA on pruulitud aktiivsetele täiskasvanud inimestele alates 20ndatest aastatest, kes soovivad vastu astuda ühiskonnas vohavale silmakirjalikkusele ja topeltmoraalile, teatas õlletehas.

„CUBA on esimene õlu, mis tuleb konkreetsete revolutsiooniliste üleskutsetega ning usume, et sellest saab oluline bränd meie õlleportfellis,“ sõnas Tartu õlletehase juht Noop. Tarmo Noop lisas, et teda rõõmustab CUBA turuletulek tudengite sügispäevade ajal, sest Cuba, nii nagu ka noorem täiskasvanute generatsioon, julgeb vastu astuda rumalusele, omakasule, matslikkusele ja hoolimatusele. Noop täpsustas, et uue õlle revolutsioonilisus väljendub eeskätt reklaamikontseptsioonis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing