Kas Eesti riik läheb lõhki?

Harry Tuul 20. september 2006, 00:00

Presidendivalimised, täpsemalt valijamehe valimine on ajanud lõhki Loksa linna võimud. Nii tegutseb seal rööbiti kaks linnapead ja volikogu esimeest ning kaks üheaegset volikogu on valinud valijameeste kogusse end esindama ka kaks valijameest.

Sisuliselt on see kurbnaljakas jätk Riigikogus toimunule, kus samuti üks pool lihtsalt ei soovinudki lahendust ega kompromissi leida ja vastandas end teistele.

Nii ongi "rahva presidendi" nime all pukki saanud Arnold Rüütlist tõenäoliselt ka enesele ootamatult saanud hoopis rahva lõhestamise garant. Loodetavasti ei võimendu linnatüli riigitasandil, kuid tuletan igaks juhuks valijameestele meelde, et Eestile on kombeks üks president korraga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing