Kommenteeri Äripäeva uut veebikülge

20. september 2006, 07:17

Tänasest käivitas Äripäev kõigile vaba
ligipääsuga uudistekeskkonna aripaev.ee.

Meie eesmärk on selge ja lihtne: pakkuda ettevõtlikule inimesele kiireid, huvitavaid ja vajalikke majandusuudiseid ning vastukaja tekitavaid kommentaare.

aripaev.ee pole Äripäeva paberlehe peegeldus, mille leiate I veerust ja mis jääb koos arhiiviga vaid tellijatele ligipääsetavaks. aripaev.ee on iseseisev uudistekanal, mille eesmärgiks olla suurim ja parim veebikanal otsustajate ja ettevõtlike inimeste seas. Eesti suurim majandustoimetus töötab selle nimel, et uudis ja finantsinfo jõuaks lugejast 30-40 cm kaugusele elik arvutiekraanile loetud minutite jooksul.

Veebikülg, mida hetkel näete, pole veel kaugeltki valmis. Lähemal ajal lisanduvad reaalajas intervjuud, loomisel on kommentaarikeskus. Areng jätkub kindlasti ka seejärel.

Palume lahkesti siia alla oma esmaseid emotsioone kommentaarivormis postitada. Lugejal on alati õigus, õpetatakse ajakirjanikke. Seetõttu on lugejate arvamus meile oluline, et veebikülge järjest paremaks teha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. September 2006, 07:16
Otsi:

Ava täpsem otsing