Taavi Aas: Sotsid sõdivad Vabaduse väljaku kordategemise vastu

20. september 2006, 12:28

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul
saavad sotsiaaldemokraadid Vabaduse väljaku ja lähiala omandiküsimustest valesti
aru ning süüdistavad linnavalitsust alusetult.

"Abilinnapeana mõistan avalduse poliitilist eesmärki, kuid ei saa nõustuda faktide moonutamisega või nende sihiliku eiramisega," teatas Aas. Samuti lisas ta, et sotsiaaldemokraadid oleksid pidanud enne sellise avalduse tegemist endale asjaolud selgeks tegema.
Aasa sõnul ei kavatse Tallina linn osa Vabaduse väljakust erafirmale loovutada. "Tenniseväljaku rajatised müüs aastal 2004 maha sotside tugisammas Ametiühingute Keskliit ning spordiselts Kalev," täpsustas Aas.

Detailplaneeringuga planeeritav maa-aluna parkla hõlmab nii Tallinna linnale kuuluva Vabaduse väljaku kui ka Kaarli puiestee äärsete tenniseväljakute ala. Parkla peale on planeeritud avalik linnaruum.

Parkla rajamisel on Aasa sõnul võimalik teha koostööd mõne erafirmaga. Teise variandina näeb ta võimalust see maa lihtsalt erafirmalt välja osta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. September 2006, 12:28
Otsi:

Ava täpsem otsing