Palmaru: mul on originaalne teooria meedia kolletamise kohta

21. september 2006, 07:49

Miks Eesti ajakirjandus kolletab? Mul on
selle kohta täiesti originaalne teooria, räägib kultuuriminister Raivo Palmaru
tänases Maalehes väitluses Ilmar Raagiga.

"Väidan, et Eesti ajakirjanduse juhid saavad kas teadlikult või instiktiivselt aru, et nende uudised ei rahulda inimesi. Inimesed ei loe neid. Ja et lugejaid kinni hoida, peavad lehed üha kollasemaks minema," lausus Palmaru.

Palmaru väitel ei orienteeru Eesti ajakirjanikud enam poliitikas. "Võibolla ka sellepärast, et palgad on langenud," lisas ta. "95% Eesti poliitika-ajakirjanikest ei saaks demokraatia teooria, avaliku halduse või võrdleva poliitika eksamil aru isegi küsimusest! Eesti ajakirjanduse põhiprobleem on haridus."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. September 2006, 08:06
Otsi:

Ava täpsem otsing