Falck võidab Grifsilt Rimi valve Eestis tagasi

22. september 2006, 08:22

Aasta tagasi meie valvsa pilgu alt kadunud
Rimi kauplusekett on hakanud vaikselt aga kindlalt tagasi tulema, kirjutab Falck
Eesti siseleht.

Falck Eesti Põhja regiooni teenindusdirektor Margus Kolumbus nimetab murdepunktiks septembrit, kus kahe nädalaga võeti üle Ülemiste ja Rocca al Mare hüpermarketid. "On väga positiivne, et oleme oma kunagise kliendi tagasi võidelnud - küll mitte kogumahus, aga suures osa," rääkis Kolumbus.

"Neil (Grifsil - toim.) pole kindlaid osakondi, asjad kipuvad venima, sest ühel inimesel on liiga palju töökohustusi," lausus Falckist Grifsi tööle läinud ja nüüd taas Falci naasnud objektivanem Simo-Ott Pappe siselehes. Pappe sõnul kopeeris Grifs töökorralduse Falcki pealt.

"Turvafirma Grifs on tööülesannetega Rimi kaupluste teenindamisega rahuldavalt hakkama saanud. Seoses tööjõuturul valitseva töötajate puudusega on ette tulnud kergeid tagasilööke," nendib Rimi Balticu turvaülem Kristian Randver lehes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2006, 14:23
Otsi:

Ava täpsem otsing