Rimi: Ühe turvafirmaga lihtsalt ei saa hakkama

Gert D. Hankewitz 22. september 2006, 14:16

Rimi Eesti tehniliste hangete direktor Karmo-Kaas
Lutsberg põhjendas oma marketite andmist Läti firmalt Grifs kohalikule
turuliidrile Falck sellega, et ühe turvafirmaga olukorras, kus töötajaid pole,
lihtsalt hakkama ei saa.

"Seoses keerulise olukorraga tööjõu turul on Rimi juba selle aasta algusest ostnud turvateenuseid osades kauplustes Grifs'i kõrval ka Falck'st,” kirjutas varem Rimi Eesti juhi kohal töötanud Lutsberg. „Kahe turvafirma kasutamine on eelkõige põhjendatud keerulise olukorraga tööjõu turul ning kahe partneri kasutamine annab Rimile kliendina võimaluse mehitada kaupluste turvateenistused parimal võimalikul moel,” lisas direktor.

Lutsberg lisas, et turvatöötajate puudus on täna probleemiks nii Falck's, Grifs's kui ka kõikides teistes turvafirmades ning kuna Rimi kett on üks suuremaid mehitatud turvateenuse ostjaid, siis ei ole võimalik töötada ainult ühe hankijaga.
”Rimi'l on kehtivad lepingud nii Grifs'i kui Falck'ga ning eesmärk on jätkata koostööd mõlema teenusepakkujaga ning seeläbi tagada Rimi kaupluste parim mehitatus turvateenusega,” märkis Lutsberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. September 2006, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing