Konkursile Teenindustegu 2006 kvalifitseerus üheksa projekti

25. september 2006, 11:50

Heateenindus.ee poolt välja kuulutatud
konkurssile Teenindustegu 2006 kvalifitseerus sel aastal üheksa projekti
seitsmelt ettevõttelt.

Juba kolmandat aastat järjest toimuvale konkurssile Aasta Teenindustegu esitas kolm projekti Maksu- ja Tolliamet. Oma projektiga pääsesid konkureerima veel (tähestikulises järjekorras) Elcoteq Tallinn, Olympic Entertainment Group, Rautakesko, SEB Eesti Ühispank, Tallinna Vesi ning Viru Keskus.

Esitatud töid hindavad osalejad ise, hea tava kohaselt oma võistlustööle hinnangut ei antud. Projektid, mis pääsevad lõpp-vooru, selguvad 2. oktoobril.

Konkurss on ellu kutsutud selleks, et teenindusettevõtted saaksid tutvustada oma saavutusi teeninduse arendamisel ning teineteiselt mõõtu võttes ka uusi ideid koguda.

Konkursi Teenindustegu 2006 võitjad kuulutatakse välja iga-aastasel konverentsil Aasta Teenindustegu, mis sel aastal toimub Teletorni konverentsikeskuses 9. novembril. Konverentsil osalejad saavad kohapeal hääletada esitatud teenindustegude seast ka oma lemmiku.

Teenindustegu 2005 võitja oli Tartu Ülikooli Raamatukogu teenindusprojekt „Kuidas ületada kliendi ootusi: projekt Ööraamatukogu”. Teenindustegu 2004 konkursi tiitlivõitjaks pärjati Ida-Tallinna Keskhaigla projektiga „Parim telefoniteenindus Ida-Tallinna Keskhaiglas”.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2006, 11:50
Otsi:

Ava täpsem otsing