Tartu tervitab uustulnukaid

Jaana Pikalev 26. september 2006, 00:00

29. septembrist kuni 1. oktoobrini aset leidev Tartu Motoshow ei hiilga ainult sõiduautodega, vaid annab tarbesõidukihuvilistele võimaluse tutvuda paljude uute mudelitega.

ASi Silberauto turundus- ja klienditeenindusosakonna juhataja Helena Hyldahl selgitas, et nemad on raskeveokite poolt Tartu Motoshow'l esindatud kahe kaubamärgiga: Mitsubishi Canter ja Mercedes-Benz.

"Neist esimene on Silberauto tootevalikus uustulnuk ning oma hea hinna ja kvaliteedisuhtega, kindlasti väga huvipakkuv lahendus erinevatele vajadustele," lausus Hyldahl ja lisas, et Motoshow'l on Mitsubishi Canter Fusole plaanitud ka eripakkumine, mis kehtib laoautodele ning hinnasoodustus ulatub kuni 50 000 kroonini.

Motoshow 2006 raames toimub ka tuntud Giugiaro disainistuudios kujundatud uue Iveco Daily esmaesitlus. "Iveco on suurte tarbesõidukite turule toomisel ainsana kasutanud tunnustatud kujundusgigantide abi," märkis ASi Iv Pluss turundusjuht Ardi Sillaorg ning juhtis tähelepanu asjaolule, et aastal 2003 esitletud EuroCargo valmis koostöös Bertone disaineritega.

Sarnaselt Ivecoga paneb näitusele oma uue tarbesõiduki Tšehhi autotootja Avia. Nende esitletav kergeveok Avia D90 on vastupidava tagasillaga ja sobilik tööks kuni 9000 kg kogukaalus.

Olles saadaval 112 kW ja 125 kW Cumminsi mootoritega, koos vastavalt vajadusele valitud magamiskoha ja meeskonnakabiiniga, sobib D90 kõigiks rakendusteks - olgu need siis rahvusvahelised veod või kohalike ehitusettevõtete tööd. OÜ Maz Eesti tegevjuhi Heikki Tälli sõnul on Avia D90 veokid konkurentsivõimelised ning nende hinnad algavad 480 000 kroonist.

Messi eripakkumisi võib loota veel Fordi kaubikutele. ASi Info-Auto turundusdirektori Tiit Lillipuu kinnitusel tuuakse välja viimased Ford Transit Connecti laoautod.

"Märkimata ei saa jätta ka täiesti uut Ford Transitit, mida kõik soovijad uudistama saavad tulla," rääkis Lillipuu. Möödunud nädalal pälvis Fordi uusim Transit rahvusvahelise 2007. aasta kaubiku tiitli.

Kõikide uusesitluste juures näitavad oma müügihitte ka Daf, Scania, Man, Citro?n ja Renault.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:17
Otsi:

Ava täpsem otsing