Kolm suurt soovivad ehitada TÜ Kliinikumi

27. september 2006, 11:15

Merko Ehitus, Skanska EMV ning Eesti
Ehituse ja Linnaehituse konsortsium soovivad ehitada Taru Ülikooli Kliinikumi
uut hoonestut.

Täna avatud rahvusvahelise riigihanke pakkumiste järgi kõigub ehitushind 863 ja 883 miljoni krooni vahel.

Hindamiskomisjon teeb oma otsuse riigihanke võitja kohta pärast seda, kui kõik pakkumised on nõuetekohaselt läbi vaadatud.

Kava kohaselt peaks 2008. aasta lõpuks valmima kliinikumi praegusele peahoonele (L. Puusepa 8) kahest korpusest koosnev juurdeehitus: 3 -korruseline G-korpus ning 6-korruseline palatikorpus (H -korpus). G-korpuses hakkab tööle naistekliinik; samuti tulevad siia erakorralise meditsiini osakond ja radioloogiateenistus, intensiivravi osakonnad ning uus operatsiooniplokk. H-korpusesse tulevad närvikliiniku, onkokirurgia, hematoloogia- ja luuüdisiirdamise ning ortopeedia osakonna palatid.

Kliinikumi uue Maarjamõisa meditsiinilinnaku ehitamise eesmärgiks on aktiivravi koondamine kompaktsesse keskusesse, kliinikumi hoonete killustatuse vähendamine ja ravitegevuse lõpetamine amortiseerunud hoonetes. Uue hoonestu ehitamise projekti kaasrahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond (ERDF).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2006, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing