27. september 2006 kell 14:42

Rakvere linnapea sai George Bushilt korvi

13. septembril tegi Rakvere linnapea Andres Jaadla oma kirjas USA suursaadikule ettepaneku kaaluda võimalust, et George Bushi külastaks Eestis viibides ka Rakveret ning et tema vastuvõtt toimuks ordulinnuses

Suursaadik teatas, et vaatamata kõigile Rakvere linna ja siinse ordulinnuse võludele ei külasta George Bush siiski Rakveret, kuna tema päevakava ei näe ette ühtki sõitu väljapoole Tallinnat.

USA suursaadik Aldona Wos saatis Rakvere linnapeale Andres Jaadlale tänukirja ettepaneku eest kaaluda Rakvere lülitamist USA presidendi George Bushi Eesti-visiidi kavasse.

Rakvere on suursaadik Aldona Wosile tuttav 2004 aasta oktoobrist, mil ta tegi siia oma esimese visiidi. Kirjas linnapeale avaldas Aldona Wos taas tunnustust rakverlastele ning eraldi linnuse personalile töö eest keskaegse Eesti tutvustamisel väliskülalistele.

Hetkel kuum