Keskerakond: meie Rüütli kampaaniasse raha ei pannud

28. september 2006, 07:48

Arnold Rüütli presidendivalimiste kampaania
läks tegijate sõnul maksma tunduvalt vähem kui Toomas Hendrik Ilvese oma,
Keskerakonna väitel ei kulutanud nemad Rüütli kampaaniale sentigi.

Keskerakonna infojuhi Toomas Raagi sõnul ei läinud presidendikampaania neile aga rahaliselt midagi maksma ning valimiste eel jagati suurendatud tiraažiga tasuta ajalehte Kesknädal Raagi sõnul üksnes uue tellimiskampaania käigus, kirjutas Eesti Päevaleht.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretäri Randel Läntsi sõnul läks Ilvese kampaania maksma 300 000 krooni, millest suurema osas tasus SDE, omalt poolt aitasid nii raha kui ka tööga kaasa Isamaa ja Res Publica Liit ning Reformierakond.

Tammsaare pargis toimunud kontserdi sponsorid olid ärimehed Tiit Pruuli, Rain Lõhmus ja Tarmo Sumberg, kes tasusid kontserdi tehnika eest umbes 50 000 krooni.

Rahvaliidu kulutused jäid teabejuhi Agu Uudelepa sõnul 60 000 krooni kanti, sinna alla kuuluvad tema sõnul hotelli Radisson SAS ruumi rent valimispäeval, Rüütli voldikud ja rinnamärgid ning Luual valijameestele korraldatud peo turvamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2006, 07:48
Otsi:

Ava täpsem otsing