Raivo Järvi võrdleb poliitikamaastikku loomafarmiga

28. september 2006, 14:04

Riigikogu liige Raivo Järvi võrdles
presidendisvalimiste kampaaniat meenutades poliitikamaastikku loomafarmiga.

"Siin on tegemist tugeva eetikaprobleemiga. See, kui juba avalikult teles poliitikud teineteist mustavad, vihjatakse telefonide pealtkuulamistele ning isiklikes dokumentides tuhnimisele, see meenutab juba loomafarmi," kommenteeris Järvi presidendivalimiste kampaaniat.

Samuti ei poolda Järvi erakondade rahaasjade täiendavat kontrollimist, vihjates õiguskantselr Allar Jõksi ettepanekule moodustada erakondadele eraldi maksuamet." Õigusriigi seisukohalt peaks meil rahaasju kontrollitama ja seda meil hetkel ka tehakse. Miks peaksime looma veel eraldi üksuse? Mina arvan, et kellel on miskit öelda või on mingi probleem, sellel tuleb pöörduda politsei poole," lisas Järvi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2006, 14:04
Otsi:

Ava täpsem otsing