Valitsus otsustas 53 miljardi krooni jagamise

28. september 2006, 11:48

Valitsus kiitis tänasel istungil heaks
rahandusministeeriumi poolt ette valmistatud struktuuritoetuse seaduse eelnõu,
millega kehtestatakse Euroopa Liidu struktuurifondidest ning Ühtekuuluvusfondist
Eestile laekuva toetuse kasutamise alused.

Aastatel 2007–2013 on Eestil võimalik taotleda 53,2 miljardit krooni eurotoetusi.

Rahandusminister Aivar Sõerdi sõnul on see summa aasta kohta ligi kaks korda suurem praeguse programmperioodiga võrreldes ning seega suureneb ka Eesti riigi vastutus Euroopa Komisjoni ees. „Kui käesolevat perioodi võisime pidada endi jaoks õpipoisi ajaks, siis alates 2007. aastast oodatakse Eestilt juba täit valmisolekut ja veatut käitumist,” lisas Aivar Sõerd.

Eelnõu töötas välja rahandusministeerium koostöös toetuse jagamist koordineerivate asutustega. Eelnõu eesmärgiks on sätestada erinevate struktuuritoetuse jagamisega seotud asutuste ülesanded, kohustused ja vastutus toetuse andmisel ning toetuse kasutamise üle kontrolli ja järelevalve teostamisel. Samuti sätestab eelnõu erinevad toetuse andmise võimalused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2006, 11:57
Otsi:

Ava täpsem otsing