Jalustrabav nädalavahetus

Christel Karits 29. september 2006, 00:00

Rahvakalendri järgi on täna mihklipäev ja usutavasti teab igaüks meist, mis selle päevaga kaasneb. Loodetavasti on aasta septembrist septembrini elatud väärikalt, nii et hoiatust "igal oinal oma mihklipäev" ei pruugi karta.

Selle asemel võiks mõelda, kuidas oma olemine mõnusamaks ja pingevabamaks muuta.

Täna õhtuks julgeksin Tallinnas olijaile soovitada Rock Caféd, kus lavale astub oma möödunud aastal alanud kontsertturnee "Return to Childhood" raames Fish. Tegelikult võiks ka homme sammud Rock Cafésse seada, sest siis esitleb seal oma uut plaati Ursula.

Laupäeval pistavad rinda kaks suurt. Tallinna hipodroomil näeb lendavaid monstrumautosid ning Saku Suurhallist on saanud taas hobuvaatemängu plats. Seda tegelikult juba tänasest kuni pühapäevani, mil selgub maailmakarika etapi võitja.

Viljandi teatris Ugala esietendub homme õhtul "Keisri hull". Lavastaja Peeter Tammearu ja kirjanik Jaan Kross on kvaliteetse elamuse garantiiks. Ja tegelikult on Eesti ju nii väike, et vähemalt Viljandisse sõitmise võib küll ette võtta.

Järjest rohkem jõuab minu postkasti teateid ka selle kohta, et ühes või teises restoranis, kohvikus, baaris saab lisaks söögile-joogile muudki põnevat nautida. Viimasel ajal on trendiks saanud mõne välismaise jazz-muusiku kutsumine. Hea toit ja hea muusika on ju kokku suurepärane valik, mis võimaldab aja tõeliselt maha võtta.

Selle nädala pärl on aga kindlasti tootekunstnike disainiöö. Nii et, Tallinnas olijad, olge valvsad, disain võib teid jalust rabada. Aga mis selles halba on?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing